Woonzorgcentrum het Grotenhuis

Samen met het Grotenhuis

In het centrum van Twello ligt het woonzorgcentrum het Grotenhuis. Een gezellige locatie met een prachtige beeldentuin.

 

 

In en rondom dit in 2012 nieuw gebouwde woonzorgcentrum hangt een fijne en gemoedelijke sfeer. Het Grotenhuis biedt 32 zorgplaatsen in zeer ruime appartementen (+- 70 m2). In de directe omgeving van het woonzorgcentrum bevinden zich 113 zelfstandige appartementen. Rondom de prachtig centraal gelegen locatie kunt u heerlijk wandelen, en heeft u alle voorzieningen in de buurt.

 
Mogelijkheden

U bent van harte welkom bij Trimenzo. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen biedt het Grotenhuis een prachtige woonomgeving, met daarin de juiste zorg en gezelligheid.

Met een veilig gevoel zelfstandig blijven wonen? Dat kan in een van de 113 aanleunwoningen die op het terrein van het Grotenhuis staan.

 

Geschiedenis

Het Grotenhuis is vernoemd naar het voormalige landgoed ‘Grotenhuis Veenhuis’ dat in de ?? eeuw op deze plek stond. Al in 1894 werd op deze plek een ziekenhuis geopend met beelden. In de hal hangt een steen met het familiewapen van de familie Grotenhuys-ten Boerlo. Deze steen is waarschijnlijk afkomstig uit het oude landhuis.

 

Zorg van Trimenzo

In overleg met u (of indien gewenst met uw mantelzorg) wordt de zorg- en dienstverlening afgestemd op uw behoeften en wensen en op de indicatie die is afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Uitgangpunt hierbij is dat u zelf aangeeft wat u graag wilt en kunt. Hierdoor blijft uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid zo groot mogelijk.

Het leveren van zorg en diensten wordt uitgevoerd met respect voor een gelijkwaardige relatie tussen u en de medewerkers van Trimenzo.

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016