Diensten

Uw gezondheid is heel belangrijk. Helaas is een goede gezondheid niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer uw gezondheid (tijdelijk) te wensen overlaat, is het prettig dat u beroep kunt doen op Trimenzo. Met een deskundig team van verpleegkundigen, artsen en verzorgenden kan Trimenzo Thuiszorg & Hulp u de zorg bieden die u behoeft.

Verzorging, verpleging en begeleiding
Trimenzo kan u bijvoorbeeld assisteren met het opstaan, wassen en aankleden of het klaarzetten en/of toedienen van medicijnen.

Ook kunnen wij u verpleegkundige hulp bieden zoals het verzorgen van wonden, stomaverzorging, injecteren, toedienen van sondevoeding of uw mantelzorger assisteren bij het omgaan met de eerste tekenen van beginnende dementie.

We kunnen u ook met begeleiding helpen om structuur in uw dagelijkse activiteiten aan te brengen.

Medische hulp thuis
U heeft behoefte aan een medisch consult of andere medische aandacht, maar u wilt hiervoor niet de deur uit? Geen probleem, Trimenzo Thuiszorg & Hulp werkt nauw samen met huisartsen, een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten en andere specialistische zorgverleners. 

Hulp na alarmering
Als u thuis woont is het prettig om te weten dat in geval van nood hulp eenvoudig opgeroepen kan worden. Met Trimenzo personenalarmering kunt u met een druk op de knop hulp oproepen.